Jelentkezzen itt

A projekt résztvevői a legjobb vállalatok

Az Arany Vállalkozás egy olyan projekt, amely a legjobban értékelt cégek népszerűsítését célozza. Valós eredményeken alapuló, megbízható és hiteles véleményeket tartalmazó portálokon - például Facebook, Google Maps, TripAdvisor stb. - létező vállalkozásoknak szóló díj, helyszín és tevékenységi kör szerint kiválasztjuk a legjobban értékelt cégeket. Csak ezeket az értékeléseket gyűjtjük és elemezzük. A bírák az ügyfelek.

Arany Vállalkozás

A projekt egy olyan termék, amely a virtuális térben kapott pozitív vélemények alapján elősegíti a minőségi szolgáltatások népszerűsítését és a cégek pozitív imázsának kialakítását. Előnyünk a versenytárs termékekkel szemben a cégekről összegyűjtött hatalmas mennyiségű statisztikai adat. Azt mondják, a számok nem hazudnak – és ez az Arany Vállalkozás projekt alaptétele is.

Célunk, hogy támogassuk azokat a cégeket, amelyek a legmagasabb színvonalon kínálnak szolgáltatást. Ezeket a cégeket meghirdetjük listánkon, de az Arany Vállalkozás logót is használhatják majd promóciós anyagaikban. A promóció az oldalon és maga a nyeremény ingyenes. A személyre szabott anyagok átvétele és a logó használati joga többletköltséggel jár, de teljesen önkéntes. Nincs befolyása a projektben való jelenlétre. Legszentebb alapelvünk a megbízhatóság. A versenyképes projektek közül az különböztet meg bennünket, hogy nem lehet egyszerűen megvásárolni az Arany Vállalkozás státuszt.


A listára kerülés szükséges feltétele, hogy megfeleljen egy bizonyos entitás interneten már meglévő értékeléseinek kritériumainak. Ahhoz, hogy csatlakozhasson ehhez az exkluzív csoporthoz, az összes értékelés legalább 75%-ának pozitívnak kell lennie. Minden a matematikán alapul – az eredményekbe nem lehet beleavatkozni. Ezek a szabályok átláthatóvá és függetlenné teszik a projektet.