Jelentkezzen itt

VĂ©gsƑ pontszĂĄm

5
Az értékelések teljes szåma: 21

𝐋𝐔𝐗𝐔𝐑𝐘 𝐁𝐄𝐀𝐔𝐓𝐘 Kozmetika Ă©s Wax Szalon

A projekt dĂ­jazottja
Arany VĂĄllalkozĂĄs

Elemzés ideje: 2023. november 1.
Utca: Pilinszky tér 4.
TelepĂŒlĂ©s: SzĂ©kesfehĂ©rvĂĄr
PostakĂłd: 8000
AdĂłszĂĄm:

Jelvények speciålis
A minƑsĂ­tĂ©si sĂșly szĂĄzalĂ©kos arĂĄnya
5
opinie 21

Ez a grafikon azt mutatja, hogy mely Ă©rtĂ©kelĂ©sek dominĂĄlnak az összes összegyƱjtött vĂ©lemĂ©ny között. MinĂ©l magasabb az Ă©rtĂ©kelĂ©si szĂĄzalĂ©k, annĂĄl nagyobb a sĂșlya.

Az értékelések szåzalékos arånya a portålokon

Azon forrĂĄsok szĂĄzalĂ©kos sĂșlya, amelyekben vĂ©lemĂ©ny szĂŒletik, egyĂ©nileg bemutatva, Ă©s mennyit kĂ©pviselnek a vĂ©gsƑ osztĂĄlyzatban. Csak a legmegbĂ­zhatĂłbb portĂĄlok vĂ©lemĂ©nyĂ©t veszik figyelembe. A projekt hitelessĂ©ge Ă©rdekĂ©ben nem vesszĂŒk figyelembe a megkĂ©rdƑjelezhetƑ hĂ­rnĂ©vvel rendelkezƑ webhelyekrƑl szĂĄrmazĂł vĂ©lemĂ©nyeket.

Az értékelések szåma összehasonlítva a megjegyzések szåmåval

Ezen a grafikonon megmutatjuk, hogy az Ă©rtĂ©kelĂ©sek közĂŒl hĂĄny megjegyzĂ©s van. Az interneten a legĂ©rtĂ©kesebb vĂ©lemĂ©nyek azok, amelyek szemĂ©lyes megjegyzĂ©seket tartalmaznak. Az ĂŒgyfelek elmondjĂĄk online felĂŒleteken szemĂ©lyes tapasztalataikat, Ă©s leĂ­rjĂĄk, hogy elĂ©gedettek az ettƑl a cĂ©gtƑl kapott szolgĂĄltatĂĄsokkal.

Az értékelések szåmånak története

A grafikon az egyes portĂĄlokon az ĂŒgyfelek ĂĄltal Ă­rt vĂ©lemĂ©nyek szĂĄmĂĄnak növekedĂ©sĂ©nek dinamikĂĄjĂĄt mutatja az Ă©vek sorĂĄn. Tekintettel arra, hogy a projektet a következƑ dĂĄtummal adtĂĄk ki: 2022, a megjelenĂ­tett adatok erre a dĂĄtumra vonatkoznak.

Az Ă©rtĂ©kelĂ©s ingadozĂĄsĂĄnak elƑzmĂ©nyei

Ez a grafikon megmutatja, hogyan vĂĄltoztak az egyes portĂĄlokon elĂ©rt eredmĂ©nyek az Ă©vek sorĂĄn. Tekintettel arra, hogy a program 2022 dĂĄtummal jelent meg, az adatok ettƑl a dĂĄtumtĂłl jelennek meg.