Jelentkezzen itt

Végső pontszám

5
Az értékelések teljes száma: 55

1001 Éjszaka Hastánc Stúdió - dinajamilah.hu

A projekt díjazottja
Arany Vállalkozás

Elemzés ideje: 2023. november 12.
Utca: Erzsébet krt. 58. I. em. 3.
Település: Budapest
Postakód: 1073
Adószám:

Jelvények speciális
A minősítési súly százalékos aránya
5
opinie 55

Ez a grafikon azt mutatja, hogy mely értékelések dominálnak az összes összegyűjtött vélemény között. Minél magasabb az értékelési százalék, annál nagyobb a súlya.

Az értékelések százalékos aránya a portálokon

Azon források százalékos súlya, amelyekben vélemény születik, egyénileg bemutatva, és mennyit képviselnek a végső osztályzatban. Csak a legmegbízhatóbb portálok véleményét veszik figyelembe. A projekt hitelessége érdekében nem vesszük figyelembe a megkérdőjelezhető hírnévvel rendelkező webhelyekről származó véleményeket.

Az értékelések száma összehasonlítva a megjegyzések számával

Ezen a grafikonon megmutatjuk, hogy az értékelések közül hány megjegyzés van. Az interneten a legértékesebb vélemények azok, amelyek személyes megjegyzéseket tartalmaznak. Az ügyfelek elmondják online felületeken személyes tapasztalataikat, és leírják, hogy elégedettek az ettől a cégtől kapott szolgáltatásokkal.

Az értékelések számának története

A grafikon az egyes portálokon az ügyfelek által írt vélemények számának növekedésének dinamikáját mutatja az évek során. Tekintettel arra, hogy a projektet a következő dátummal adták ki: 2022, a megjelenített adatok erre a dátumra vonatkoznak.

Az értékelés ingadozásának előzményei

Ez a grafikon megmutatja, hogyan változtak az egyes portálokon elért eredmények az évek során. Tekintettel arra, hogy a program 2022 dátummal jelent meg, az adatok ettől a dátumtól jelennek meg.